Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Felajánlok egy ingyenes konyhatervezési tanácsadást!

2017. március 02. Klein Kinga

Helló tavasz, helló konyhatervezés! Idén is megrendezésre kerül a Konyhakiállítás, melyet ezen a hétvégén rendeznek meg a  Budapest Sportarénában. Ez azt jelenti ismét találkozhatunk személyesen az  OTP standján az ingyenes konyhatervezési tanácsadás keretében!

klein_kinga_konyhaspecialista_konyhasziget.JPG

 A tavalyi év tapasztalata alapján mondhatom, ha a világot nem is váltottuk meg az alatt a fél óra alatt, mégis sokaknak segítettem elindulni legalább a témában, tisztába kerülni az alapvető feladatokkal, melyek egy konyhatervezés során felmerülnek. A legtöbb megkeresés az elemek elrendezésére irányult, de volt akivel a stílus, a színek, vagy a konyhai gépek kérdéseit tárgyaltuk meg. Nagyon várom most is ezeket a találkozásokat!

Az időpontok már úgy tudom, mind beteltek, mert regisztrálni lehetett a Konyhakiállítás honlapján, de ne csüggedjetek. Van egy jó hírem! 

Aki nem tudott hozzám időpontot foglalni a hétvégére, de jelentkezik tanácsadásra nálam március 31-én éjfélig, azok között kisorsolok 

- 1 db ingyenes

- 1 db 50%-os kedvezményes

- 1 db 20%-os kedvezményes 

 

konyhatervezési tanácsadást. 

 

A nyeremény átvételének feltétele, hogy a Konyhasziget Facebook oldalának is követője legyél!

 A jelentkezéseket a konyhabutortrend@gmail.com e-mail címre várom, de ha fölírjátok egy papírra a neveteket, e-mail címeteket és telefonszámotokat és odaadjátok nekem a kiállításon, az is jó. Mindenkinek visszajelzek.

A sorsolás április 2-án vasárnap lesz, a  nyertesek nevét ide fogom kiírni a blogra. 

A tanácsadás ideje 1 óra, helye Budapesten bárhol, ahol neked is, nekem is jó - majd egyeztetünk. A megbeszélés során mindent átbeszélünk, ami az időnkbe belefér, felteheted kérdéseidet. A tapasztalatom az, hogy jobb egy kérdéskörre fókuszálni, lehet ez az elemek sorrendje, a stílus kérdése vagy a konyhagépek is, azt viszont teljesen feldolgozni, de ha másképp szeretnéd, arra is van lehetőség. Az alaprajz és az általad adott információk alapján javaslatokat teszek a témában. Elkészül néhány rögtönzött kézi vázlat, amit elvihetsz. Ezen kívül igény szerint küldök a találkozó után egy, maximum két hangulati lapot vagy letisztázott méretezett alaprajzot, jegyzetet, attól függően, hogy mi volt a témánk. 

Várom tehát a jelentkezéseket és a személyes találkozásokat a kiállításon!

konyhasziget_inspiracio_olajbogyozold.png

 Kép és inspiráció: Konyhasziget

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr3912306111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása