Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Médiaajánlat

2015. május 03. Klein Kinga

Kedves érdeklődő!

A Konyhasziget blogmagazin 2014 októberében indult. Szándékom szerint egy konyhatervezésről szóló szakmai blog és egy szórakoztató magazin látványos együttélése. Jelen pillanatban a blog statisztikája átlagban havi 674 oldalletöltést mutat, de gyakran kerül fel bejegyzésem az Index2 oldalra is, amivel időszakosan kiemelkedő figyelem fordul a blog felé. A legtöbbet letöltött cikkem több mint 34.000 oldalletöltést is ért már meg. Igyekszem erősíteni ezt a tendenciát és a szakmai cikkeken kívül, több népszerű és egyben minőségi témát találni, hogy növeljem a blog olvasottságát.

Célközönségem elsősorban azok az olvasók,  akik konyhabútor vásárlás vagy felújítás előtt állnak. Szeretnének látványos és hasznos ötleteket kapni ebben a témában. Érdeklődnek a lakberendezés, a design, a konyhai gépek vagy eszközök iránt, de szívesen olvasnak recepteket, néznek ételfotókat, tehát tágabb értelemben is kapcsolódnak a konyha témájához.

A Konyhasziget megosztott hirdetéses blog, ami azt jelenti, hogy lehetőség van szöveges vagy képes (banner) hirdetésre egyaránt. A megosztott hirdetéses blog esetében az oldalletöltések egyik felében a blog.hu hirdetései futnak, a másikban a saját hirdetéseim. Egy oldalletöltésen belül nem keverednek a hirdetések, tehát vagy mindegyik helyen a blog.hu vagy mindegyik helyen a Konyhasziget hirdetései jelennek meg.

Az egyszerűbb hirdetési módokon kívül, mint pl. egy banner elhelyezése az oldalon, vállalom a blog témájához közvetlenül vagy tágabban is kapcsolódó cikkek elkészítését. Szívesen írok például komolyabb szakmai bejegyzést egy új termékről, technológiáról, természetesen mindig szem előtt tartva a könnyen érthetőséget, a látványos fotók alkalmazását. Ennél is kedvesebb feladat számomra személyesebb hangvételű PR cikk létrehozása mondjuk egy cégről, termékről esetleg egy üzlethelyiségről. Szóba kerülhet például bemutatóterem, étterem, vagy kávézó bemutatása vagy beszámoló egy eseményről, kiállításról, fesztiválról. Ezen kívül is minden másféle egyedi együttműködési ötletre nyitott vagyok. Nemrég például egy könyvről írtam posztot saját fotókkal, de személyes bemutatkozó írásomból még több lehetséges kapcsolódási pont rajzolódhat ki számodra.

A blog minden bejegyzése felkerül a Facebook rajongói oldalra is, melyet naponta frissítek, így tehát a hirdetésed egy plusz felületen is találkozik a közönséggel. 

Egy másik elképzelhető terepe az együttműködésnek a Pinterest képmegosztó oldal, amelyen szintén van saját profilom.

Amennyiben érdekel a lehetőség, keress meg az alábbi elérhetőségen és felveszem veled a kapcsolatot.

konyhabutortrend@gmail.com

Üdvözlettel: 

Klein Kinga

lakberendező, konyhatervező, blogger

a Konyhasziget blogmagazin szerkesztője

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr547424556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása