Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Élményeim az ingyenes konyhatervezésről

2016. március 13. Klein Kinga

Először is köszönöm azoknak, akik eljöttek és személyesen találkozhattunk a Konyhakiállításon, ahol ingyenesen adtunk tervezési tanácsokat Csorba Anitával, az Inspirációk bloggerével. Köszönöm a szervezőknek, hogy gondoltak rám, mint konyhaspecialistára. ;) Korábban többször voltam már a kiállításon, de alkotó-résztvevőként most először. Igazán nagy élmény volt egy ilyen országos hírű rendezvényen részt venni. Különösen érdekes volt...
dsc_0082.JPG

rövid idő alatt ilyen sok emberrel találkozni és megfelelni annak a várakozásnak, hogy 25 perc alatt egy alaprajz alapján, - néha méretek nélkül -  tudjak valami használható ötletet mondani a konyha berendezésével, stílusával kapcsolatban, de legalább kérdéseket megfogalmazni, elindítani. Még akkor is ha ez nem mindig sikerült, hatalmas megerősítést kaptam, hogy amit csinálok, arra szükség van. Rengeteg ember építkezik, felújít, új lakásba költözik és szüksége van független szakmai segítségre. Minden regisztrációs hely betelt már péntek reggelre és a 3 nap folyamán még új érdeklődők is voltak, alig volt egy-két ember, aki nem jött el. Sokat tanultam magamról szakmailag és lelkileg egyaránt. Érdekelne, hogy azok közül, akik nálam jártak, hogyan tudták megvalósítani az ott megbeszélteket, vagy miként változtak esetleg az elképzelések. Tényleg szívesen venném a visszajelzéseket, esetleg fotókat az elkészült konyhákról, melyeket bemutatnék itt a blogon is.

Továbbra is várom az érdeklődőket, akik konyhafelújításra, vagy új lakásban konyha kialakítására készülnek. Nagyon fontos még időben, papíron átgondolni az elemek elrendezését, sorrendjét, a konyhabútor stílusát. Számomra bebizonyosodott ezen a tanácsadáson, hogy még egy félórás beszélgetés is segít kialakítani a konyha első vázlatos tervét, meghatározni a főbb szempontokat, vagy ha már kész van a terv, rálátni annak gyenge pontjaira és együtt alternatívát megfogalmazni.

Részleteket e-mailben kérdezhettek: konyhabutortrend@gmail.com

konyhasziget_ingyenes_konyhatervezes_a_konyhakiallitason.jpeg

konyhasziget_konyhakialitas_2016.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr688458404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása