Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Rólam

2016. december 27. Klein Kinga

kinga_s-11.jpgFotó: Kalász Vivien 

 

Üdvözöllek!

Klein Kinga vagyok, lakberendező, konyhaspecialista

Oklevelemet 2011-ben a a Junior Art Centerben szereztem. Erről itt írtam személyes posztot a másik blogomban.

2004 óta dolgozom különböző konyhastúdiókban, lakberendezési üzletekben mint konyhatervező-értékesítő.

Elmondom, szerintem melyek az erősségeim, hogy tudd, mire számíthatsz.

Nyitott, elfogadó és kíváncsi embernek tartom magam. Szeretem partnerként kezelni az ügyfeleket, tényleg meghallgatom, hogy mit szeretnének, és nem akarom rájuk erőltetni a saját elképzeléseimet, de ha szakmailag értelmetlen dolgot kérsz, elmondom, hogy miért nem javasolom.

A munkámban alapos és részletes vagyok, jó megfigyelő. Sokféle stílust szeretek, de ha személyes kedvencemet kérdezed, hát a bohém-színes-etno enteriőröket kedvelem a legjobban. Valahol egy hippi (is) él bennem. :)

Miért jó neked, ha hozzám fordulsz a konyhád megtervezésével kapcsolatban? 

A vágyaidra és a helyszín adottságaira alapozva együtt alakítjuk ki azt a konyhát vagy lakást, ami megfelel a te személyes igényeidnek. Bármit kérdezhetsz a témában, ha nem tudok rögtön válaszolni, utánanézek. Segítek megtalálni milyen anyagok, elrendezés, stílus és színek fejezik ki legtökéletesebben az elképzeléseidet és ezt melyik gyártónál fogod a pénztárcádnak megfelelő árban megtalálni.

A lakberendezés csak egy a tengernyi dolog közül, ami érdekel az életben.

Régóta blogolok, ami kitágította látókörömet, felhívta a figyelmemet a világ sokféleségére, sokszínűségére nem csak szakmailag, de mindenféle értelemben. A Szoba kilátással blogom 2010 óta írom. Lakberendezési blog volt az elején, ma már inkább személyes húrokat pengetek benne, sok-sok festménnyel, saját fotóval, művészeti témával. Úgy gondolom, a művészet bármely formája magasabb szintre emeli az életet.

Gyerekkoromtól színésznő akartam lenni, el is végeztem 2 évet a Színművészetin, de aztán eltanácsoltak, persze előtte még a Külkereskedelmi Főiskola idegennyelvű levelező szakát is ledaráltam, hogy anyám kívánságát teljesítsem. Így lett két felsőfokú nyelvvizsgám. A színház, a zene, a művészetek iránti vonzódásom nem múlik, mindig is fontos része lesz az életemnek.

Néhány éve meghatározó, önismereti, dolgokra kezdtem figyelni magamban, és közben hobbi szinten belekóstoltam a pszichológiába. Beléptem egy gospel kórusba és a hangképzést is újra tanulom a Kádek Heni akadémiáján. Egyre többet olvasok szépirodalmat és művészettörténetről szóló könyveket, járok kiállításokra, koncertekre. Írtam néhány cikket lakberendezési újságokba, Szeretnék még fotózást, írást, festészetet vagy rajzolást tanulni. És természetesen folytatni a blogot és mihamarabb önállóvá válni. Szóval tervem bőven van, nem unatkozom egy percet sem!

Örülök, hogy itt vagy, böngéssz kedvedre a blogban, szívesen veszem a lájkodat, kommentedet! Bármi kérdésed van, írj bátran: konyhabutortrend@gmail.com

A blog Facebook oldalát itt találod.

A blog a Pinteresten.

Jó konyhát mindenkinek!

 

Klein Kinga

lakberendező, konyhaspecialista, blogger

Szeretném megköszönni a blog.hu segítségét a blog létrehozásában, akik a blogdesignt elképzeléseim és vázlataim alapján létrehozták.

 

Itt is olvashatsz rólam:

- Bemutatkozásom  a dekooderen

- Interjú velem az Ingatlanszaki oldalon

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr8012076097

Kommentek

süti beállítások módosítása