Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Sztárok konyhái

2015. január 06. Klein Kinga

A sztárok élettere mindig is kiemelten érdekelt minket földi halandókat. Ki ne lenne kíváncsi arra hol töltik mindennapjaikat rajongott színészeink, énekeseink? Az újév tiszteletére hoztam néhány olyan konyhát, étkezőt, melyet a film- és zeneipar főszereplői birtokolnak. 

sztarok_konyhai_konyhasziget.png

 

Matthew McConaughey

Nem titok, hogy a Mielőtt meghaltam és számtalan más film zseniális főszereplője már egy ideje boldog tulajdonosa egy 2004 Airtstream International CCD 28 típusú lakókocsinak. Ebben az igazi férfivilágban még egy mini konyha is elfért.

konyhasziget_sztrarok_konyhai_matthew_mcconaughey.jpg

konyhasziget_sztrarok_konyhai_matthew_mcconaughey_2_.jpg

konyhasziget_sztrarok_konyhai_matthew_mcconaughey_3_.jpg

konyhasziget_sztrarok_konyhai_matthew_mcconaughey_4_.jpg

konyhasziget_sztrarok_konyhai_matthew_mcconaughey_5_.jpg

Képek forrása: AD

 

Ginnifer Goodwin

Aki ismeri a Egyszer volt, hol nem volt c. sorozatot, annak nem kell bemutatni Hófehérkét, a vagány királynőt, aki az életben is rátalált a filmbéli férjét alakító Josh Dallasra. Frigyük eredményeképpen a kismama Ginnifer alkata most éppen nem ilyen, mint a képen látható, de tisztelet a film alkotóinak és persze a színésznőnek, hogy mindezt felvállalták és továbbra is élvezhetjük karakterét. A konyha gyönyörű, amennyit látok belőle, úgy tűnik klasszikus angolszász hagyományokon alapszik a stílusa; magam is elfogadnék egy hasonlót, sajnos több jó minőségű képet nem tudtam találni róla.

konyhasziget_sztrarok_konyhai_ginnifer_goodwin.jpg

konyhasziget_sztrarok_konyhai_ginnifer_goodwin_2_.jpg

 Képek forrása: ELLE

 

Michel Bublé

Nem tagadom: viszonyomat a kanadaiak kiváló jazz énekeséhez leginkább a rajongás szóval lehetne jellemezni. Közvetlensége, humora, zenei tehetsége miatt már régóta a kedvenceim közé tartozik. Los Angeles-i konyhájuk egyszerű vonalú, a modern fa ajtóktól otthonos,  praktikus hely - amennyire ez a képekből le lehet szűrni. 

konyhasziget_sztrarok_konyhai_michael_buble.jpg

konyhasziget_sztrarok_konyhai_michael_buble_2_.jpg

konyhasziget_sztrarok_konyhai_michael_buble_3_.jpg

 Képek forrása: House&Home

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr657008837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása