Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Egy különleges fekete konyháról

2020. március 01. Klein Kinga

Drága barátném!

Régen nem hallottál felőlem, a mindennapok nyűge és feladatai elvontak a levélírástól, de most egy lélegzetelállító lakást találtam, melyet muszáj megosztanom veled!

konyhaszige-blog-fekete-konyha-decorcloud_1.jpeg

Különösen a központi, többfunkciós helyiség az, ami megragadta a figyelmemet: a konyha-nappali-étkező tágas, világos, és ötletesen egyedi. Első pillanatban inkább a rendhagyó elrendezés fogott meg: a hatalmas belmagasságnak meg sem kottyan a dupla magasságú felső szekrények sora, melyeknek elrendezése sem mindennapi. Ilyen magasságban ugyanis nem praktikus nyitott elemeket alkalmazni a nehézkes tisztítás miatt. Szokatlan, de ötletes a könyvtárszobáknál használt vízszintesen futó fémrúd is, amelyre a létrát lehet rögzíteni. Ráadásul az egész bútorkomplexum színe fekete! Bátran és szabadon ellentmond tehát egy csomó tervezési elvnek, vagy inkább szokásnak, de így is tökéletesen érvényesül ebben az óriási térben, nem csak érvényesül, de magára von szinte minden figyelmet! Érthető tehát, ahogy tovább nézegettem, lassan a szabadság érzése járt át. A szabadságé és a bátorságé, mert csak az tud ilyen egyértelműen rendkívüli, egyéni tervet létrehozni, aki biztosan elsajátította a lakberendezés szabályait, de van bátorsága azokat bizonyos esetekben áthágni és szabadon alkotni valami egészen különlegeset. Ilyen tervezővé szeretnék válni én is. 

Barátsággal: Kinga

Kelt, Budapesten, 2020. március 1-én

Ha tetszett a cikk és csatlakozni szeretnél a blog Facebook oldalához, hogy naponta inspirálódj, itt megteheted.

konyhaszige-blog-fekete-konyha-decorcloud_9.jpeg

konyhaszige-blog-fekete-konyha-decorcloud_8.jpeg

konyhaszige-blog-fekete-konyha-decorcloud_2.jpeg

konyhaszige-blog-fekete-konyha-decorcloud_3.jpeg

konyhaszige-blog-fekete-konyha-decorcloud_4.jpeg

konyhaszige-blog-fekete-konyha-decorcloud_5.jpeg

konyhaszige-blog-fekete-konyha-decorcloud_6.jpeg

konyhaszige-blog-fekete-konyha-decorcloud_7.jpeg

Képek forrása: Decor. cloud

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr7815499144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lüke 2020.03.04. 11:09:40

Bátor, de randa és kényes az életben, ellentétben a fényképpel

Kommentek

süti beállítások módosítása