Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Konyhabútorblog - mi ez?

2014. október 18. Klein Kinga

Régóta terveztem már a Konyhaszigetet.

A Konyhasziget személyes tükör lesz a konyhabútorok világáról, amely folyamatosan alakul. 

konyhasziget klein kinga.png

Stílusok, trendek, divatok hullámzanak körülöttünk. Új és új technológiák, anyagok, színek, formák jönnek elő és tűnnek el. Rendkívül változatos, színes és számomra rajongásig szerethető vidéke ez a bútorok óriási tengerének és épp ezért neked, aki nem  vagy szakértő, tán kiismerhetetlen és viharos ez a tenger. 

Régóta terveztem már a Konyhaszigetet. Először szavakban, aztán designban kezdem el megfogalmazni, később konkrét színeket, formákat, témákat adtam hozzá, próbáltam kitalálni milyen is szeretne lenni. Így alakult ilyenné, amivel most indulok, de ez még nem a vége és mint tapasztalt blogger gyanítom, hogy egyhamar nem is lesz. Folyamatosan fog változni, ahogy a világ és benne mi is változunk és ez így izgalmas!

Régóta terveztem már a Konyhaszigetet. Hogyan lehet összehasonlítani egyik modellt a másikkal, vagy egyik gyártót, egyik árat a másikkal? Milyen új anyagok vannak a piacon? Mit mire lehet használni? Mi a trend? Mit kövessek inkább a szívemet, vagy a divatot? Ilyen és hasonló kérdésekben szeretném megosztani konyhabútor tervezőként és értékesítőként eddig megszerzett tapasztalataimat. Elvezetlek arra a szigetre, ahol kitisztul az ég, süt a nap és majdnem minden világossá válik. A Konyhaszigeten megismerheted az anyagok tulajdonságait, hogy mi mire való, láthatóvá válik, hogy mennyi mindenből lehet választani és eldönthetővé szelídül, hogy neked mi, mennyiért éri meg. Mindezt szeretném közvetlen, személyes stílusban, tömérdek illusztrációval, jó minőségű képpel, blogszerűen megvalósítani, hogy kíváncsian várjátok időről időre a bejegyzéseket. 

Régóta terveztem már a Konyhaszigetet. Most itt vagyok az indulásnál, fontos mérföldkő, de én tovább tervezek. Új témákat keresek, nyitottan várom, hogy mit hoz elém az élet, hogy megoszthassam veled. És várom véleményed, kérésed, kérdésed is! Írj bátran, kíváncsian várom, hogy látja más ezt a számomra nagyon fontos projektet! 

E-mail cím: konyhabutortrend@gmail.com

Jó szórakozást!

Klein Kinga

320c93fc921035890780101db59806b3.jpg

 

f28368831a54395fc799742b63243e53.jpg

Varenna-Poliform-15-1024x516.jpg

Képek: pinterest, Varenna

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr745950404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása