Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Újabb színpompás konyhagépek a Smegtől

2017. augusztus 22. Klein Kinga

Isteni színes hírem van! Folytatódik az olasz Smeg háztartási gépeket előállító vállalat és a legendás Dolce&Gabbana divatház együttműködése. A tavalyi nagy siker után, amikor 100 féle egyedi kézzel festett hűtőt dobtak piacra, most konyhai kisgépekkel készülnek meglepni a bohém-etno stílus rajongóit. 

konyhasziget_smeg_dolce_gabbana.png

A készülékek: kenyérpirító, citrusfacsaró, kávéfőző, vízforraló, mixer, botmixer és robotgép. Tudom jól, hogy a mai magyar valóságban nem sokunknak lesz lehetősége, megvenni majd ezeket a gépeket, mégis örüljünk egy kicsit ennek a csodás tarka forgatagnak! A termékeket a hagyományos szicíliai  festett kocsik motívumai díszítik: citromok, fügekaktuszok, az élénkpiros szicíliai cseresznye, virágok, és a jellegzetes helyi minták mellett, még az Etna is látható egy-egy modellen. A magam részéről rajongója vagyok ennek a vidám, színpompás világnak és az is eszembe jut, hogy akár még magunk is megpróbálkozhatunk valami hasonlóval, hisz a magyar népi motívumok sem csúnyábbak. Akár képként festjük meg, akár egy-egy saját magunk által felújított bútorra kerülnek majd dekorációként. 

 

image.jpg

image_1.jpg

image_2.jpg

image_3.jpg

image_4.jpg

image_5.jpg

dgsmeg.jpg

Képek forrása: Dolce&Gabbana

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr5212772332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása