Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Ingyenes konyhatervezési tanácsadás a Konyhakiállításon

2016. március 03. Klein Kinga

A Konyhakiállítást,mely a konyhabútor- és konyhagép gyártók és forgalmazók, illetve egyéb a témával kapcsolatos cégek seregszemléje  most már jó néhány éve megrendezik így március elején. Az idei év különlegessége blogunk szempontjából az lesz, hogy én is részt veszek rajta. Blogger kolléganőmmel Csorba Anitával, az Inspirációk blog szerzőjével ingyenes lakberendezési, illetve ami engem illet kifejezetten konyhatervezési tanácsadással, segítünk nektek eligazodni a témával kapcsolatos kérdések között. Fontos információ, hogy az OTP Lakástakarék és az OTP Pénzügyi Pont közös standján leszünk és szükséges, hogy regisztráljon az, aki igénybe szeretné venni ezt a szolgáltatást. Regisztrálni itt tudtok. Mit hozz magaddal?

konyhasziget_a_konyhakiallitason_4.jpg

Amennyiben érdekel ez a lehetőség, kérlek hozd magaddal a konyha alaprajzát méretekkel, fontos a vízkiállás helye is. Illetve gondolkodj előre picit azon, hogy mi a fontos számodra leendő konyhád kialakításában? Főleg stílusban és elrendezésben mi az, amit szeretsz és megtartanál a mostani konyhádból és mi az, amit látni sem akarsz :)

Várlak benneteket!

konyhasziget_a_konyhakiallitason.jpg

konyhasziget_a_konyhakiallitason_2.jpg

konyhasziget_a_konyhakiallitason_3.jpg

konyhasziget_a_konyhakiallitason_1.jpg

Képek: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr438440536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása