Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

15+1 gyönyörű konyha szigettel

2021. május 16. Klein Kinga

Van, amikor nincs mit beszélni egy jól berendezett, esztétikusan tálalt helyiségről, egyszerűen csak gyönyörködünk a szépségében. Persze, aki éppen konyhafelújításban van, mindig talál felfedezni való ötleteket a fotókon.

konyhasziget_konyhak_szigettel_1.jpg

...

Brooklyni loft művészi dekorációkkal

2021. január 02. Klein Kinga

Zoe Buckman brit képzőművész New Yorki-i lakása nem csak átvitt értelemben több mint otthon. Valóságosan is legalább 3 féle funkciót foglal magába: lakóhely, kiállítóterem és galéria egyszerre.

1_konyhasziget_noies_brooklyni_loft.jpg

A művészien bohém stílusú loft berendezéséhez Buckman nem vette igénybe lakberendező segítségét, - ahogy ezt gyakran láthatjuk vizuális művészeknél, ...

Felső szekrény: igen vagy nem?

2020. szeptember 19. Klein Kinga

A címben feltett kérdés természetesen nem merül fel mindennapos munkám során, mert a legtöbb konyha, amivel dolgozom inkább helyhiányban szenved. Ebből következően inkább az a kérdés menjünk-e plafonig vagy sem. Én most mégis azt szeretném megmutatni, hogy nem kell feltétlenül, mindig, és kötelezően mindenhova a szokásos zárt elemeket rakni, azt hogy

konyhasziget_felsoszekreny_nelkul_3.jpg

...

Kontrasztok a lakberendezésben

2020. május 16. Klein Kinga

A kontraszt a lakberendezésben mindig valamiféle jó értelemben vett feszültséget jelent, a tér bizonyos elemeinek egymás között ellentétét, különbözőségét egy enteriőrben. Nézzük meg röviden miben áll ennek a lényege néhány ütős képpel kísérve!

konyhasziget_blog_kontrasztok_a_lakberendezesben_17.jpg

Az ismétlődés mellett, ami nagyon fontos a harmóniához, a kontrasztok dinamikája élteti leginkább ...

süti beállítások módosítása