Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Brooklyni loft művészi dekorációkkal

2021. január 02. Klein Kinga

Zoe Buckman brit képzőművész New Yorki-i lakása nem csak átvitt értelemben több mint otthon. Valóságosan is legalább 3 féle funkciót foglal magába: lakóhely, kiállítóterem és galéria egyszerre.

1_konyhasziget_noies_brooklyni_loft.jpg

A művészien bohém stílusú loft berendezéséhez Buckman nem vette igénybe lakberendező segítségét, - ahogy ezt gyakran láthatjuk vizuális művészeknél, csupán egy építésszel tervezték meg a belső tereket. " Ha létrehoztunk volna valamilyen leválasztást, az azt jelentette volna, hogy a térben, amelyben élek nem lett volna ennyi természetes fény." - mondja. " Ezért úgy döntöttem, hogy nem lesz semmilyen szeparálás a konyha, a nappali és a stúdióm között." A mindent elárasztó fény láthatóan az egyik legnagyobb előnye ennek a lakásnak, de ez a loftoknál egy adottság, amit itt ügyesen kihasználtak. A másik, a tulajdonos művészeti alkotásaiból létrehozott dekorációk sora, melyek sajátos és markánsan nőies hangulatot kölcsönöznek a művésznő és a lánya által lakott otthonnak. Imádom az egyediség és a harmónia olyan színvonalú jelenlétét, amelynek itt tanúi lehetünk.

Fotók: Max Burkhalter

Eredeti cikk itt: AD

2_konyhasziget_noies_brooklyni_loft.jpg

4_konyhasziget_noies_brooklyni_loft_2.jpg

3_konyhasziget_noies_brooklyni_loft.jpg

5_konyhasziget_noies_brooklyni_loft.jpg

6_konyhasziget_noies_brooklyni_loft.jpg

7_konyhasziget_noies_brooklyni_loft.jpg

8_konyhasziget_noies_brooklyni_loft.jpg

9_konyhasziget_noies_brooklyni_loft.jpg

10_konyhasziget_noies_brooklyni_loft.jpg

11_konyhasziget_noies_brooklyni_loft.jpeg

> Ha tetszett a cikk és csatlakozni szeretnél a blog Facebook oldalához, hogy naponta inspirálódj, itt megteheted.

> Ha szeretnél segítséget otthonod, konyhád berendezésében, írj nekem a konyhabutortrend@gmail.com címre és mindent megbeszélünk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr7416369036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása