Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Szíven ütött No. 22.

2016. május 17. Klein Kinga

A blogger személyes ízlésére támaszkodó szubjektív miniposzt-sorozat.

Grandiózus méretű, vízparti konyha Southamptonból (Anglia). Na, itt aztán van elég hely egy konyhaszigetnek! Mindkét oldalán van annyi hely, hogy kényelmesen dolgozzunk. Ez a sok fehér pedig úgy sokszorozza meg a tér nagyságát...

konyhasziget_angol_vizparti_konyha.jpg

hogy mégsem lesz belőle ronda hodály.  Az egyik oldalon plafonig burkolták ezzel az apró kék mintás csempével a falat, amellyel felidézik a víz közelségét és a hullámok a másik oldalon is visszaköszönnek. Nem gondoltam volna, de nekem nagyon passzol ide az a rézzel szegett hatalmas szabadon álló elszívó. Tetszik ez a sokféleség, ahogy harmóniává olvad össze. A két lámpa középen egyszerre jó választás esztétikusan és funkcionálisan is. Mutatok még néhány képet a ház többi részéről.

Tervezők: David Netto és David Hottenroth

konyhasziget_angol_vizparti_konyha_4.jpg

konyhasziget_angol_vizparti_konyha_3.jpg

konyhasziget_angol_vizparti_konyha_2.jpg

 Forrás: AD

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr148724364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása