Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Skandináv Karácsony

2015. december 18. Klein Kinga

Szeretek a hagyományokon belül is megújulni, jó dolog mindig valami újat belevinni a az ünnepi díszítések hangulatvilágába. A legjobb skandináv blogok közül mindjárt kettőből is hoztam inspirációt arra, hogy mennyire másképp is lehet ezt csinálni, mint ahogy mi elképzeljük. 

skandinav_karacsonyi_dekoracio_stylizimo_hm-christmas.png

Már az első képen is látszik, hogy a meghatározó színek a fehér, a fekete, az arany és a szürke. Nem tévedünk sokat mi sem, ha ezeket a színeket használjuk. Az arany és a meleg szürke színek nem hagyják, hogy hideg érzete legyen a szobának. Fűzzünk föl mindent erre a gondolatmenetre és egységes karácsonyi dekorációt kapunk: a párnák, az asztal terítése, a karácsonyfa díszei, a csomagolóanyagok mind-mind ezekből a színekből állhatnak, még szaloncukrot is kaphatunk aranyszínű papírban. Ebben a stílusban lényeg az egyszerűség, mintha az északi hófödte tájat akarnánk a magunk módján reprodukálni. Mindkét összeállításban fontos szerepet kap még a vágott virág, mely talán kissé szokatlan a számunkra, de a képeken látható, hogy gyönyörűen beleillenek az egészbe, kiegészítik ezt a csöndes és szerény ünnepi harmóniát.

skandinav_karacsonyi_dekoracio.png

skandinav_karacsonyi_dekoracio_2.png

skandinav_karacsonyi_dekoracio_3.png

skandinav_karacsonyi_dekoracio_4.png

skandinav_karacsonyi_dekoracio_stylizimo.png

skandinav_karacsonyi_dekoracio_stylizimo_2.png

skandinav_karacsonyi_dekoracio_bo_bedre.png

skandinav_karacsonyi_dekoracio_bo_bedre_2.png

skandinav_karacsonyi_dekoracio_bo_bedre_4.png

skandinav_karacsonyi_dekoracio_bo_bedre_5.png

skandinav_karacsonyi_dekoracio_bo_bedre_3.png

 

Fotó: Nina Holst, Elizabeth Heier

Forrás: Stylizmo, Bo Bedre

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr288182266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása