Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Milyen konyhabútort válasszak?

2015. október 23. Klein Kinga

Nem tudod eldönteni, hogy milyen legyen a konyhabútorod stílusa? Fogalmad sincs milyen színeket szeretnél? Annyi minden tetszik, hogy nem tudsz választani? Vagy éppen ellenkezőleg: mindenben találsz kivetnivalót? Mielőtt elindulnál, hogy az üzleteket felkeresd, érdemes kipróbálnod a következő dolgot.

sykora_konyhabutor_konyhasziget.jpg

Szánj rá egy kis időt és nézegess fotókat konyhákról! Hol találhatsz ilyeneket?

1. Kezdetnek talán javasolnám a Konyhasziget blogmagazint :) Hétről hétre újabb és újabb fotósorozatot láthatsz különböző stílusú konyhákról, a Facebook oldalunkon, pedig naponta kerül fel újabb inspiráció.

2.Pinterest - az egyik legnagyobb képmegosztó oldal. Ha még sosem jártál itt, regisztrálnod kell, de nem bonyolult. 5 perc alatt kész vagy és máris óriási képmennyiségből választhatsz, különböző témák szerint. Lesz egy profilod, ahol úgynevezett táblákon gyűjtheted a képeket, és lesz egy saját képfolyamod, ahol az általad követett témákban és oldalaktól felkerülő összes képet látni fogod. Ehhez ne felejtsd el az elején bejelölni, hogy milyen témákban szeretnél képeket látni pl. konyhát a lakberendezésben fogsz találni. Olyan ez, mint egy nagy virtuális képtőzsde, ahol nem kell fizetned semmit a képért, ha megtetszik valamelyik, rákattintasz a piros "pin it " ikonra és máris kitűzheted magadhoz a képzeletbeli tábládra. Itt úgy gyűjthetsz ötleteket, hogy nem foglalja a géped, telefonod memóriáját, mégis bármikor visszanézheted, törölheted, változtathatod azokat. A Konyhasziget oldalát itt is megtalálhatod és követheted a konyhával kapcsolatos témákban fölkerülő különböző megosztásaimat. Ezen kívül a Szoba kilátással blog Pinterest oldalán is találsz egy Kitchen-cucina-konyha című táblát.  Én is sokszor a Pinteresten keresek ötletet, inspirációt.

3. Vegyél lakberendezési újságokat és gyűjtögess abból képeket. A külföldi újságokban egészen más stílusokat, trendet láthatsz, mint a magyarokban. Ha valami nagyon tetszik, vágd ki és tedd el! Egy következő bejegyzésben elmondom mit is tehetsz vele.

A legjobb, ha teljes egészében megfelelő neked a képen látható összeállítás, de az se baj, ha csak valamilyen részlete ragadta meg a figyelmedet. A mikor konyhatervezésre kerül a sor, válogasd ki ebből azokat, amik a legjobban tetszenek, mutasd meg a tervezőnek és az ő segítségével együtt találjátok ki, hogy pontosan milyen is legyen végül a te konyhád.

Most is hoztam néhány példát. Jó válogatást!

konyhabutor_stilusok_konyhasziget.jpg

konyhabutor_stilusok_konyhasziget_3.jpg

konyhabutor_stilusok_konyhasziget_4.jpg

sykora_konyhabutor_konyhasziget_3.jpg

konyhabutor_stilusok_konyhasziget_2.jpg

konyhabutor_stilusok_konyhasziget_5.jpg

konyhabutor_stilusok_konyhasziget_6.jpg

sykora_konyhabutor_konyhasziget_4.jpg

konyhabutor_stilusok_konyhasziget_7.jpg

konyhabutor_stilusok_konyhasziget_8.jpg

konyhabutor_stilusok_konyhasziget_9.jpg

sykora_konyhabutor_konyhasziget_2.jpg

Képek forrása: Sykora, pinterest

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr607992291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása