Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Látogatás az Iamartnál

2017. november 12. Klein Kinga

Néhány hete ellátogattam az Iamart csepeli üzletébe. Régóta készültem már és megragadtam az alkalmat, hogy összekössem egy kellemes őszi sétával. 

konyhaszige_iamart_cementlap_16.JPG

 

Mivel itt van a közelemben, Csepelen, így remek lehetőség volt, amikor egy hétvégén kiárusítást rendeztek selejtes darabokból a bemutatóteremben. A Csepel Művek félig meddig elhagyatott helyszíne számomra rendkívül inspiráló környezet a maga régi, kihalt gyárépületeivel, vadszőlővel befutott téglafalaival. Sokszor elképzelem, milyen fantasztikusan fel lehetne újítani ezeket a jobb napokat látott ipari épületeket, melyekbe kulturális létesítményeket, vendéglátóhelyeket, és persze elsősorban fantasztikus loftlakásokat képzelek bele. Valószínűleg ezt a potenciált látták meg az Iamart Cementlap Manufaktúra  tulajdonosai, amikor ide telepítették bemutatótermüket és gyártósorukat a Varrógépgyár utcába. Gyönyörűen felújították a helyiséget, látványos módon leválasztva belőle egy részt irodának és a hozzá szükséges kiszolgáló helyiségeknek. A lapok egytől egyig mind gyönyörűek és ilyen alkalmakkor rendkívül olcsón lehet kis hibás darabokat vásárolni. Én is vettem, bár még fogalmam sincs hova fogom tenni őket, mindegy, muszáj volt :) Aki szereti ezt a stílust, annak mindenképpen ajánlom, hogy látogasson el ide. Nagyon nagy a választék és kellemes a kiszolgálás. Gyönyörű idő volt aznap, így történt, hogy a nagy sétában nem találtam meg a címet, de telefonon rögtön segített Lengyel Kristóf ügyvezető, és amikor végre megérkeztem, válaszolt is néhány szakmai kérdésemre. Ezeket majd egy későbbi posztban megosztom veletek is. 

konyhaszige_iamart_cementlap.jpg

konyhaszige_iamart_cementlap_6.JPG

konyhaszige_iamart_cementlap_8.JPG

konyhaszige_iamart_cementlap_10.JPG

konyhaszige_iamart_cementlap_11.JPG

konyhaszige_iamart_cementlap_12.JPG

konyhaszige_iamart_cementlap_14.JPG

konyhaszige_iamart_cementlap_2.JPG

konyhaszige_iamart_cementlap_3.JPG

konyhaszige_iamart_cementlap_7.JPG

konyhaszige_iamart_cementlap_4.JPG

konyhaszige_iamart_cementlap_5.JPG

konyhaszige_iamart_cementlap_9.JPG

konyhaszige_iamart_cementlap_15.jpg

konyhaszige_iamart_cementlap_13.JPG

Fotók: Konyhasziget

 

Ha tetszett a cikk és csatlakozni szeretnél a blog Facebook oldalához, hogy naponta inspirálódj, itt megteheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr8513245653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása