Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Klasszikus loft, kis vidéki beütéssel

2017. február 07. Klein Kinga

Loftmániám újabb darabja egy torontói tér, melynek minden sarkát hozzáillő, ipari stílusban rendezték be, és ebbe beleértendő a konyha is. 

konyhasziget_loft_torontobol_2_-.jpg

Rögtön az előszobában egy  plafonra függesztett bicikli fogad, amely megadja az alaphangot együtt a polcként használt újrahasznosított hosszú deszkával és a régi ülőkével. Ez utóbbi pont olyan, melyen még a nagymamám a tehenet fejte itthon egy Nógrád megyei kis faluban, Nagybörzsönyben. Többször is tapasztaltam már, hogy a világ különböző tájairól származó paraszti tárgyak a maguk tökéletes funkcionalitásával és ergonómiájával szinte azonos formában valósultak meg. Ugyanígy az esztergált étkezőszékek, melyek kis pikantériát visznek a rideg ipari hangulatba. Gyönyörűen uralják a stílust az osztott fém ablakok és a terjengős belmagasság, egységesíti a helyiségeket a legtöbbet használt antracit és fehér szín, és a műgyanta padlóburkolat, illetve kiegészítőként kisebb mennyiségben megjelenő fa felületek.  A konyha indusztriális stílusát elsősorban az egyedi fémlábú sziget adja, illetve kellemes színbeli ellenpontként a kékre festett régi hűtőszekrény. Jó ötlet a falra készített, bekeretezett tábla is, mely fókuszpontként erősíti a designt.

konyhasziget_loft_torontobol.jpg

konyhasziget_loft_torontobol_5.jpg

konyhasziget_loft_torontobol_6.jpg

konyhasziget_loft_torontobol_5.jpg

konyhasziget_loft_torontobol_3.jpg

konyhasziget_loft_torontobol_9.jpg

konyhasziget_loft_torontobol_8.jpg

konyhasziget_loft_torontobol_7.jpg

konyhasziget_loft_torontobol_13.jpg

konyhasziget_loft_torontobol_12.jpg

konyhasziget_loft_torontobol_11.jpg

konyhasziget_loft_torontobol_10.jpg

konyhasziget_loft_torontobol_4.jpg

 Képek forrása: Nicety

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr6712190794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.02.07. 19:05:31

Az jó lehet ha a mocsok a nyakadba hullik a bringáról.

2017.02.07. 20:18:26

Első pillantásom megint a radiátorokra esett. Kedvenc orosz lakberendezős műsoraimban a radiátorok külön dizájnelemei a lakásbelsőnek. Stílusuk harmonizál a többi elemmel. Design radiators szavakkal lehet sokfélét találni a Guglin.

Klein Kinga · http://szobakilatassal.blogspot.com/ 2017.02.08. 07:14:55

@Lady Scarlett: Eltekintek a kommented stílusától és a tartalomra válaszolok. Szerintem letisztítják, mielőtt oda fölkerül. Érdekelne azok véleménye, akik nap, mint nap használnak kerékpárt, mi a tapasztalat, hol szeretitek tárolni?

Klein Kinga · http://szobakilatassal.blogspot.com/ 2017.02.08. 07:17:49

@Coco Binky: Szerintem ezek a radiátorok pontosan illenek ehhez a stílushoz.

2017.02.08. 18:02:26

@Klein Kinga: Bringás vagyok. Kizárt hogy ez így működőképes legyen.
Még száraz napos időben is a gumi rengeteg port, homokot, falevelet szed össze amit egy lakásban csak a kádban lehet lemosni. Az én lakásomban ehhez az egész lakáson át kéne cipelni a gépet, bár a kádba nem férne be. Sőt a fürdőfülkémbe se. Utána meg a víz csöpög a nyakadba ha már a letisztításnál tartunk. Ez így enyhén szólva is...nem éri meg.
Tehát tekintsünk el a stílusomtól valóban, kimondtam amit gondolok a képről. Kamu. Nem működőképes. Mondom én aktív bringás télen - nyáron.

Klein Kinga · http://szobakilatassal.blogspot.com/ 2017.02.09. 19:23:20

@Lady Scarlett: Kösz a kimerítő választ. Örülök, hogy elmondtad a véleményed. Szerintem nem biztos, hogy kamu csak azért mert te másképp élsz, mint bringás. Lehet, hogy ők télen nem használják és akkor tartják ott, vagy felvállaltan dekor az egész. Bármi lehet. Nálad másképpen van. Nem vagyunk egyformák.

2017.02.12. 08:30:46

@Klein Kinga: Vagy az egész csak parasztvakítás és a bringa design elemként való felhasználása amivel nagyon nem értek egyet mert megtévesztő.

Kommentek

süti beállítások módosítása