Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Álmaim konyhája No.1

2017. október 10. Klein Kinga

Ez szíven ütött, de nagyon! Ez az egyik olyan stílus, amelyik miatt lakberendezést kezdtem tanulni és később blogolni is: a bohém. Ezek a szabálytalanul, színesen, és kicsit vadóc módon berendezett helyiségek számomra különös örömöt okoznak. Egyfajta szabadságot érzek bennük megjelenni, ami oly fontos számomra az életem minden területén. 

konyhasziget_bohem_konyha_4.jpg

Sajnos azonban a valóságban az emberek ritkán kedvelik ez a stílust, így nincs is alkalmam ilyet tervezni, de a szívemet mindig megdobogtatja, ha hasonló kerül elém. Erről a konyháról még évekkel ezelőtt láttam az első és - akkor azt hittem - egyetlen képet. Baromira tetszett, de akkor nem volt időm utána menni, a minap viszont  teljesen véletlenül eljutottam a forrásához: a Scramanga oldalára. Ez egy régi indiai bútorokkal foglalkozó cég és az oldalukon a tulajdonos házaspár konyháját is bemutatták még 2015-ben. Igen, ez az.

Hihetetlen, milyen színes, vidám és otthonos! Minden darab más színű, méretű, máshonnan való és mégis milyen mesebeli harmónia árad a helyiségből. Ügyesen kitalálták a színek egyensúlyát is, sokféle, de nem túlzottan sok és a régi bútorok sajátos ízt adnak a mai enteriőrnek.

Ha tetszett a cikk és csatlakozni szeretnél a blog Facebook oldalához, itt megteheted.

konyhasziget_bohem_konyha_5.jpg

konyhasziget_bohem_konyha.jpg

konyhasziget_bohem_konyha_6.jpg

konyhasziget_bohem_konyha_3.jpg

konyhasziget_bohem_konyha_7.jpg

konyhasziget_bohem_konyha_8.jpg

konyhasziget_bohem_konyha_2.jpg

Képek forrása: Scaramanga

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr4012949055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása