Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Brazil kis konyha

2015. augusztus 20. Klein Kinga

Ha sárga konyhát keresel, egy brazil lakberendezési honlapon biztos találsz! Bátran és merészen használják meglepő helyeken is. Itt például...

konyhasziget_sarga_konyha_1.jpg

a padlón és a hátfalon alkalmazták. A hátfal ráadásul valamilyen számomra ismeretlen műanyagból van. Az első képen, amely bemutatja az ilyen volt-ilyen lett két állapotát, jól látható, hogy ez a két színfolt tökéletesen kiemeli a helyiséget a hétköznapi szürkeségből. A szekrények egyszerű fehér rejtett fogantyús modellek és a munkalap sem élénk színű, mégis egy élettel teli, vidám konyhát látunk. Az átalakítás persze a sárga szín alkalmazásán kívül is kifejezetten jót tett. Szekrények, és étkezőpult került a konyhával szembeni eddig üres falra és ez kitágította és feldobta szűk helyiséget.

konyhasziget_sarga_konyha_2.jpg

konyhasziget_sarga_konyha_3.jpg

konyhasziget_sarga_konyha_4.JPG

konyhasziget_sarga_konyha_5.JPG

konyhasziget_sarga_konyha_6.JPG

Via: casa.com.br

Fotó: Ricardo Jaeger

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr287720898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása