Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Satupad a konyhában

2015. január 26. Klein Kinga

Szeretem, ha valami különleges. Semmi másra nem hasonlít. Ilyen ez a lakás is, amelyet egy holland fotós, Hans Mossel honlapján találtam.

interieur-menne-hans-mossel-04_masolata.jpg

Nincs hozzá szöveg, csak egy fotóról találgathatunk, milyen ember lakik ebben az eredeti hangulatban berendezett otthonban. Szinte biztos vagyok benne, hogy kreatív és van köze a látványhoz valamilyen szinten. Bátran alkalmazott szokatlan berendezési tárgyakat. A kompozícióban a satupad, mint konyhapult viszi prímet, némi ipari hangulattal a konyhában, amelynek aztán a rózsaszín fal további érdekességet ad - nem beszélve a piros szekrénykéről a közepén - és mind e mellett ezer személyes fénykép, apró-cseprő emlék, régiségek, ötletes formavilágú használati tárgyak egészítik ki a képet. Mindig mondom, hogy a bátorság jót tesz a lakberendezésnek, a bátorság, hogy fölvállald személyes kedvenceidet, színeidet, tárgyaidat. Nem csak egyéni lesz tőle a tér, amelyben élsz, de nap, mint nap további inspirációt ad az életedhez, munkádhoz. Szóval megéri. Csak ehhez kutakodni kell kicsit önmagadban, hogy mi az, ami igazán te vagy és nem csak jól mutatott valakinél. Másik hatalmas előnye az itt látható lakberendezésnek, hogy nem kell hozzá nagy költségvetés, rövidebb-hosszabb idő alatt szép fokozatosan össze lehet gyűjteni és mindig lehet rajta változtatni. Ettől lesz mindig új és mindig sajátosan a tiéd.

interieur-menne-hans-mossel-01.jpg

interieur-menne-hans-mossel-02.jpg

interieur-menne-hans-mossel-03.jpg

interieur-menne-hans-mossel-04_1.jpg

interieur-menne-hans-mossel-05.jpg

interieur-menne-hans-mossel-06.jpg

interieur-menne-hans-mossel-07.jpg

interieur-menne-hans-mossel-08.jpg

interieur-menne-hans-mossel-09.jpg

interieur-menne-hans-mossel-10.jpg

interieur-menne-hans-mossel-12.jpg

Képek forrása: Hans Mossel

Témába vág:

Lakberendezés szenvedéllyel - újabb művészotthon

Művészlakások - Rick Owens, a divattervező

A művész és az arisztokrata

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr407109739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása