Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Rólam

2016. december 27. Klein Kinga

kinga_s-11.jpgFotó: Kalász Vivien 

 

Üdvözöllek!

Klein Kinga vagyok, lakberendező.

Oklevelemet 2011-ben a a Junior Art Centerben szereztem. 

2004 óta dolgozom különböző konyhastúdiókban, lakberendezési üzletekben mint konyhatervező-értékesítő.

Elmondom, szerintem melyek az erősségeim, hogy tudd, mire számíthatsz.

Nyitott, elfogadó és kíváncsi embernek tartom magam. Szeretem partnerként kezelni az ügyfeleket, tényleg meghallgatom, hogy mit szeretnének, és nem akarom rájuk erőltetni a saját elképzeléseimet, de ha szakmailag értelmetlen dolgot kérsz, elmondom, hogy miért nem javasolom.

A munkámban alapos és részletes vagyok, jó megfigyelő. Sokféle stílust szeretek, de ha személyes kedvencemet kérdezed, hát a bohém-színes-etno enteriőröket kedvelem a legjobban. Valahol egy hippi (is) él bennem. :)

Miért jó neked, ha hozzám fordulsz a konyhád megtervezésével kapcsolatban? 

A vágyaidra és a helyszín adottságaira alapozva együtt alakítjuk ki azt a konyhát, ami megfelel a te személyes igényeidnek. Bármit kérdezhetsz a témában, ha nem tudok rögtön válaszolni, utánanézek. Nem erőltetek rád semmit, sőt inkább segítek megtalálni milyen anyagok, elrendezés, stílus és színek fejezik ki legtökéletesebben az elképzeléseidet és ezt melyik gyártónál fogod a pénztárcádnak megfelelő árban megtalálni.

A lakberendezés csak egy a tengernyi dolog közül, ami érdekel az életben.

Régóta blogolok, ami kitágította látókörömet, felhívta a figyelmemet a világ sokféleségére, sokszínűségére nem csak szakmailag, de mindenféle értelemben. A Szoba kilátással blogom 2010 óta írom. Lakberendezési blog volt az elején, ma már inkább személyes húrokat pengetek benne, sok-sok festménnyel, művészeti témával. Gyerekkoromtól színésznő akartam lenni, el is végeztem 2 évet a Színművészetin, de aztán eltanácsoltak. A színház, a zene, a művészetek mindig is fontos része lesz az életemnek. A közelmúltban meghatározó belső dolgokat változtattam meg az életemben, és közben hobbi szinten belekóstoltam a pszichológiába. Egyre többet olvasok művészettörténetről szóló könyveket, és járok kiállításokra. Írtam néhány cikket lakberendezési újságokba, legutóbb pedig egy gospel kórusba kezdtem járni. Szeretnék még fotózást, írást, éneklést, festészetet vagy rajzolást tanulni. És természetesen folytatni a blogot és mihamarabb önállóvá válni. Szóval tervem bőven van, nem unatkozom egy percet sem!

Örülök, hogy itt vagy, böngéssz kedvedre a blogban, szívesen veszem a lájkodat, kommentedet!

A blog Facebook oldalát itt találod.

A blog a Pinteresten.

Bármi kérdésed van, írj bátran:

E-mail cím: konyhabutortrend@gmail.com

Jó konyhát mindenkinek! 

Klein Kinga

lakberendező, konyhaspecialista, blogger

Szeretném megköszönni a blog.hu segítségét a blog létrehozásában, akik a blogdesignt elképzeléseim és vázlataim alapján létrehozták.

 

Itt is olvashatsz rólam:

Riport rólam a koos.hu-n 

- Bemutatkozásom  a dekooderen

- Interjú velem az Ingatlanszaki oldalon

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr112076097

Kommentek