Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Klasszikus loft, kis vidéki beütéssel

2017. február 07. Klein Kinga

Loftmániám újabb darabja egy torontói tér, melynek minden sarkát hozzáillő, ipari stílusban rendezték be, és ebbe beleértendő a konyha is. 

konyhasziget_loft_torontobol_2_-.jpg

...

A réz az új szexi

2016. december 04. Klein Kinga

"A rézcső, ami vizet hozza zöld-rozsdás lesz egyszer..." - énekli Kardos-Horváth Janó a Kaukázusból. A réz csodálatos fém. Önmagában alkalmazva, ötvözés nélküli gyönyörű hajnalpír színe leheletnyi finomságot csempész minden enteriőrbe. Szereti a klasszikus stílus és a modern is boldogan fedezte föl magának.

konyhasziget_rez_a_konyhaban.jpg

...

Szíven ütött No. 24.

2016. október 27. Klein Kinga

A blogger személyes ízlésére támaszkodó szubjektív miniposzt-sorozat.

Ötletes és látványos konyhát hoztam. A különleges benne az, hogy egy magas elemekből épített különálló blokkot hozott létre a tervező  a konyha elszeparálására a nappalitól.

konyhasziget_fantasztikus_sarga_konyhabutor.jpg

...

Álomkonyha? Lehetséges.

2016. október 19. Klein Kinga

Milyen konyhát szeretnél? Engedd el a fantáziád! Ne mondd, hogy ez csak üres szlogen, ne megalkuvással kezdd! Ha már az elején lemondasz róla, mi lesz belőle a végére? Tegyél érte!

Összeszedtem 5 pontban, szerintem mit kell ahhoz, hogy olyan konyhád legyen, amiről álmodtál.

konyhasziget_alomkonyha_konyhatervezes.jpg

...

Mediterrán luxusoázis Provence-ban

2016. október 10. Klein Kinga

Egy provence-i luxusszálló mindig elkél egy lakberendezéssel foglalkozó blogon, főleg ha kisebb szünet után szeretnénk megörvendeztetni olvasóinkat. A La bastide de Gordes hotel pont ilyen hely a festői Gordes falucskában. A Luberon-hegység szívében vagyunk, amely köztudottan Provence egyik legkülönlegesebb része, ahol gyakran úgy érezheti az utazó, mintha ...

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu