Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Ezt szerettétek legjobban a Konyhaszigetben 2017-ben

2018. január 20. Klein Kinga

Tavaly 35 bejegyzéssel gazdagítottam a Konyhasziget tudástárát. Most a legolvasottabb 10 posztot idézem fel belőlük.

konyhasziget_legjobb_cikkei_2017-.png

Sok minden történt 2017-ben is a blog háza táján, de a legnagyobb elhatározások ezzel kapcsolatban még csak nemrég születtek meg bennem. Idén még jobb formámat hozom majd a Konyhaszigetben, mint eddig és remélem ezt ti is hamarosan érzékelni fogjátok.  Van néhány objektív akadály, ami miatt még a nagy áttörés várat magára, de ami késik nem múlik.

A tavalyi évre jellemző volt, hogy egyre szívesebben írtam a cikkeket, kerestem az újabbnál újabb témákat, egyáltalán egyre jobban élvezem a konyhatervezés csodáit, és hogy segíthetek nektek. A Konyhasziget 2017-es nagyobb eseményei dióhéjban: Megléptem egy nagy dolgot, munkahelyet váltottam. Ebben az évben is részt vettem a Konyhakiállításon, az OTP standján a térítésmentes konyhatervezési tanácsadáson, melyről beszámolót is írtam. Sok érdekes feladattal találkoztam tanácsadás keretében és a konyhatervezés területén is. Szakmai cikket írtam a Blikk Nők Otthon&Kert szeptemberi számába a konyhai tárolásról. Végül jöjjenek azok a cikkek, melyek 2017-ben a legolvasottabbak lettek konyhatervezéssel foglalkozó blogmagazinomban.

 10. Szíven ütött No. 25

Nagy meglepetés ez nekem. Kicsit mindig attól félek, hogy nem lesznek elég népszerűek azok a cikkek, amelyekben szokatlan, egyedi dolgokat mutatok, pedig nagyon szeretem ezeket.  Most erre rácáfoltatok, csodás érzés!

9. Ha végre itt a nyár 

Ez is nagy öröm, hogy bekerült az első tízbe! El is mondom, hogy miért: ez a cikk nem egy hagyományos szakmai írás, inkább egy személyes vallomás a nyárról, néhány képpel fűszerezve. Jobban illik a Szoba kilátással blogom keretei közé, de ti mégis szerettétek, köszönöm. 

8. 20 gyönyörű inspiráció tetőtéri konyhákhoz

Se több, se kevesebb, mint amit a cím is sugall - a nyolcadik helyre volt elég.

7. Erős jelenlét - egy minimál ház Portugáliából

Remek, hogy elnyerte a tetszéseteket a minőségi, letisztult építészet, eme portugál csodája! Titkos vágyam, hogy hasonló épületek bemutatásával megszerettessem veletek a nívós építészetet és lakberendezést is.

6. Ódon francia ház szellős, modern berendezéssel

Közelebb kerülni régi korokhoz, más kultúrákhoz - ez is a küldetésemhez tartozik. És bejött! 

5. 19+1 valódi olasz konyha

Olaszország! Nagy szerelmem, de nem csak a lakberendezése, hanem gasztronómiája, filmjei, művészettörténeti nevezetességei és egyáltalán minden miatt is! Mindig is kiemelt szerepe lesz a blogban.

4. Mire figyeljek, ha kis pénzből szeretnék szép konyhát?

Ez az írásom tudatos döntés eredménye, fontos sikernek könyvelem el, hogy a negyedik helyet foglalta el. Remélem sok érdeklődőnek segített tájékozódni ezen a területen. Ha te is hasonló problémával küzdesz, mint ami a címben feltett kérdés, szeretettel ajánlom. 

3. 10+1 stílusos kellék partihoz

A július jól sikerült tavaly, mert két poszt is bekerült az első ötbe azokból, amelyeket ebben a hónapban írtam: az előző és ez. Igazán kedveltem ezt a témát és élveztem a megvalósítást. Terveim között szerepel hasonló cikkek írása Magyarországon kapható termékekkel. Amennyiben van olyan terméked, ami a konyhához, gasztronómiához, vagy tágabban ehhez a témához passzol, keress meg!

2. 20 kreatív ötlet konyhasziget tervezéséhez

A konyhasziget - van-e ki ezt a szót nem ismeri? Remélem egyre kevesebb! Jól sikerült válogatás különböző felépítésű és stílusú példákból.

 És a győztes...

1. Kicsi fehér

Rövid cím, annál több oldalletöltés. Isteni, hogy sokan olvastátok, szerintem a győzelembe beleszámít, hogy a fehér egy igen népszerű szín, melyet konyhabútor tervezés során választotok. 

Köszönöm az eddigi figyelmet, igyekszem még érdekesebb, népszerűbb és használható témákkal meghálálni 2018-ban. Bármilyen témaötlet, kérdés, probléma van a konyhával, gépekkel, konyhatervezéssel, de általánosan lakberendezéssel is, írjatok bátran és én segítek!

 

Ha tetszett a cikk és csatlakozni szeretnél a blog Facebook oldalához, hogy naponta inspirálódj, itt megtehed!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr9713590137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása