Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Szíven ütött No. 21.

2016. március 15. Klein Kinga

A blogger személyes ízlésére támaszkodó szubjektív miniposzt-sorozat.

Egy rendhagyó londoni konyhát hoztam a mai szubjektív posztban. Az ugye nem titok, hogy rajongok a loftokért, amikor megláttam tehát a képeken szereplő teret egyértelmű volt, hogy itt bemutatom.

konyhasziget_rendhagyo_londoni_konyha_4.jpg

Mióta megláttam, azóta próbálom megfejteni a titkát. Nem csak a tér, az elrendezés, hanem az anyaghasználat is csodásan rendkívüli. Első látásra csak egy apró burkolólapokkal mozaikszerűen burkolt sziget látszik a helyiség végében, majd feltárul a szekrényben elhelyezett sütő-főző szekció is. Az elrendezés tehát abszolút modern: egy sziget és egy szekrénybe rejtett rész; a kivitelezés viszont nem csak a lakás, de az egész ház viktoriánus stílusához igazodva klasszikus. A központban álló sziget felvállaltan egyenetlen burkolása, a csaptelep hangsúlyos jelenléte, a konyhabútor ajtók gyönyörű sápadt színe mind-mind a múltat idézik számomra. Megtartva a jelenből azt, ami javunkra szolgál és tisztelettel tekintve vissza abba az időbe, amikor ez a ház épült. A titok megfejtése még várat magára, de biztosan alkotórésze ez az egymással szoros egységben létező két forrás.

konyhasziget_rendhagyo_londoni_konyha.jpg

 

konyhasziget_rendhagyo_londoni_konyha_5.jpg

konyhasziget_rendhagyo_londoni_konyha_6.jpg

konyhasziget_rendhagyo_londoni_konyha_8.jpg

konyhasziget_rendhagyo_londoni_konyha_2.jpg

konyhasziget_rendhagyo_londoni_konyha_7.jpg

konyhasziget_rendhagyo_londoni_konyha_9.jpg

konyhasziget_rendhagyo_londoni_konyha_3.jpg

 Képek forrása: The modern house via Nicety

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr838479504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása