Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

A környezettudatos választás most ingyen mosószert ér

2015. szeptember 04. Klein Kinga

A Miele mindig is törekedett a környezettel szembeni tudatos felelősségvállalásra, többek között ez az egyik oka, amiért prémium kategóriaként említhetjük. Mit is jelent ez?

20000122157_opi.jpg

Röviden: gondos anyagválasztás, hatékony termelés, hosszú termékélettartam, minőségi termékek és környezetbarát újrahasznosítás. Bár mindezeknek ára van :) a felhasználó egy sor páratlan előnyt kap érte cserébe. Most éppen ingyen mosószert. Mindazoknak, akik 2015. 09. 01. és 2016. 02. 29. között Twin Dos funkcióval rendelkező mosógépet vásárolnak, a vállalat ingyen biztosítja az éves mosószer-szükségletet. A Twin-Dos egy olyan egyedülálló folyékonymosószer-adagoló rendszer, melynek köszönhetően elérhetővé válik a mosószer optimális és környezetbarát adagolása magas hatásfok mellett. A két utántölthető tartályba tetszőleges mosószer és öblítő is tölthető, vagy választhatjuk a Miele UltraPhase 1 és UltraPhase 2 elnevezésű folyékony mosószer komponensét. A tartályokat a mosógépbe helyezzük, mely automatikusan adagolja a mosáshoz szükséges mennyiséget. Ezzel az automatikus adagolással akár 30%-os mosószer megtakarítást érhetünk el. A rendszerről videót láthattok a cikk végén. 

A környezetbarát mosásért mi magunk is sokat tehetünk - akkor is, ha nincs Miele mosógépünk! Odafigyelhetünk a megfelelő mennyiségű mosószer használatára - erre kitűnő megoldás a Miele rendszere -, az optimális programválasztásra, valamint kellő figyelmet fordíthatunk a megfelelő készülék kiválasztására. Ez utóbbiban meglepő módon akár egy konyhastúdió is segíthet, mivel a konyhagépek mellett a Miele egyéb háztartási gépeiről is alapos oktatást kapunk. A Miele mosógépeinél a takarékos áram-, víz- és mosószer-felhasználás elengedhetetlen részét képezik a folyamatos fejlesztéseknek.

A Miele jelenlegi akciójának apropója, hogy ősztől a Miele összes mosógépe, eléri a legmagasabb A+++ energiaosztályt, a legtakarékosabb modellek pedig akár 40%-kal kevesebb áramot használnak, mint az A+++ energiahatékonysági osztály határértéke. 

 

20000123007_opi.jpg

wkh130wps_644.jpg

20000122279_opi.jpg

20000123001_opi.jpg

wmh260wps_jp3.jpg

20000123010_opi.jpg

 

Címkék: gépek

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr607757916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása