Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Marie-tól illatos a levegő

2015. július 26. Klein Kinga

Az Elica, a különlegesen gyönyörű elszívóiról ismert olasz gyártó egy csinos levegő illatosítóval rukkolt elő, melynek neve: Marie.

konyhasziget_elica_marie_1.jpg

A Konyhakiállításon már volt hozzá szerencsém és mondhatom nagyon szimpatikus kis jószág. 5 féle színben kapható, egyszerű, praktikus és sokkal kellemesebb és természetesebb illatokat tud, mint bármilyen más háztartási levegő illatosító. A rendszer is teljesen más, forradalmian új, úgynevezett "hideg diffúziós technológia". A szerkezet az illatanyagot tartalmazó kapszulán keresztül vezeti a levegőt, ami szétszórja azt a helyiségben. A kapszulák alkohol és allergén mentesek, illetve újra felhasználhatóak. 5 kapszula kifejezetten konyhai használathoz ajánlott, ezek tartalmaznak egy bizonyos Neutralyx molekulát is, amely úgy semlegesíti a kellemetlen szagokat, hogy megköti azokat. 5 másik illat pedig a lakás bármely helyiségébe ajánlott. Érintő szenzorral, az a kis Elica logó az elején, kapcsolható be, de távirányító is tartozik hozzá. Egy szép és szerethető, innovatív újdonság.

Itt megrendelheted.

A Konyhasziget Facebook csoportjához itt tudsz csatlakozni.

konyhasziget_elica_marie_10.jpg

konyhasziget_elica_marie_11.jpg

konyhasziget_elica_marie_12.jpg

konyhasziget_elica_marie_2.jpg

konyhasziget_elica_marie_3.jpg

konyhasziget_elica_marie_5.jpg

konyhasziget_elica_marie_6.jpg

konyhasziget_elica_marie_7.jpg

konyhasziget_elica_marie_8.jpg

konyhasziget_elica_marie_9.jpg

Forrás: Elica

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr507656040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek

süti beállítások módosítása