Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Rend a lelke...

2015. február 07. Klein Kinga

Ez a konyha neked való: ha szereted mindig elöl látni a szép tárgyakat, a főzés különböző alapanyagait, de azt is szeretnéd, hogy minden rendben legyen körülötted.

2.jpg

Első pillantásra is egyértelmű: ennek a konyhának az erőssége a rendezettség. Érdekes módon, még annak ellenére is, hogy gyakorlatilag teljesen nyitott tárolóelemeket látunk. Jól mutat a sütő-főző zóna két oldalán is a pultra ültetett nyitott polcos elem, mely jobb oldalon üveges tolóajtóval zárul. Karnyújtásnyira vannak a legfontosabb eszközök, edények a mindennapi használathoz. Valahol egy másik oldalon is szem előtt és egy csoportban vannak a kávézás, teázás kellékei egyúttal látványos dekorációt is nyújtva a helyiségnek. Nincs kétségem, hogy a különböző formájú, de harmonizáló színű elemeket az üvegfalú fiókocskákban most biztos a fotós vagy a stylist válogatta így, de jó ötlet annak, akinek örömet szerez folyamatosan ilyen szempontból újrarendezgetni tárgyait. Szép párosítás ez a csodás halványzöld szín a fonott és más természetes anyagú darabokkal és nagyon tetszenek a kampókra akasztott csészék is, nekem persze lassan mániámmá kezd válni a különböző kerámia edények csodálata. A kenyeres fiókot még ennyi idő után sem igazán értem, mert vágni nem lehet benne, tárolni, meg szintén nem; szerintem minden kiszárad benne, de minden olasz árlistában van egy ilyen elem. Majd talán utánajárok. A fiókrendezők javaslatom szerint akkor jók, ha a belevaló tárolókat, üvegeket is megvesszük, mert máskülönben nem fogunk találni olyat, ami méretre passzol. Külön kiemelem a jópofa tálcatartó fakkokat, nekem mindig bajom van velük, mindenhol elcsúsznak, vagy ha egymásra vannak rakva nem találom, amit szeretnék. Jó ötletek. Vegyétek, vigyétek, hasznosítsátok!

rendezett_konyha-konyhasziget_2_.jpg

rendezett_konyha-konyhasziget_3_.jpg

rendezett_konyha-konyhasziget_4_.jpg

rendezett_konyha-konyhasziget_9_.jpg

rendezett_konyha-konyhasziget_8_.jpg

rendezett_konyha-konyhasziget_7_.jpg

rendezett_konyha-konyhasziget_6_.jpg

rendezett_konyha-konyhasziget_5_.jpg

rendezett_konyha-konyhasziget_10_.jpg

rendezett_konyha-konyhasziget_11_.jpg

rendezett_konyha-konyhasziget_12_.jpg

Forrás: El Mueble via nicety

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr917145987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása