Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Egyszerűen fekete-fehér

2014. november 07. Klein Kinga

Tényleg semmi fölöslegeges nincs ebben a konyhában, a funkcionalitást ünnepli ez a fehér konyhabútorral és natúr fa felületekkel berendezett helyiség.

Fekete-fehér konyhabútor (4).jpg

A konyhaszekrény teljesen szimmetrikus kiosztása, középen a sütővel, főzőlappal és a felső szekrénybe épített elszívóval nyugalmat áraszt, és fogantyúk sem zavarják meg ezt a rendet. A felvállalt szabadonálló hűtőszekrénynek készítettek egy fülkét, így az is elbújik nagy tömegével. Keretbe foglalja és szinte lebegőnek láttatja az egész kompozíciót a mennyezeti rejtett és a két bútorsor között jól elhelyezett és megfelelő mértékű világítás. A pontot az i-re, a fekete lámpa és a fehér-inox asztal rakja fel központi elhelyezkedésével és fekete székeivel. Csak a gitár sejteti, hogy van élet a szigorú renden kívül is itt.

Fekete-fehér konyhabútor.jpg

Fekete-fehér konyhabútor (3).jpg

Fekete-fehér konyhabútor (5).jpg

Fekete-fehér konyhabútor (2).jpg

Fekete-fehér konyhabútor (6).jpg

Fekete-fehér konyhabútor (7).jpg

 Forrás: Home Adore

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr96867789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gizmo266 2014.11.09. 01:20:41

Na ezen a helyen sem fog senki komoly kajákat készíteni.

Nehéz elképzelni, ahogy nagyanyám kifőzi a lekvárt, vagy ahogy húst kloffol a hófehér kredencen.

Kommentek

süti beállítások módosítása