Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Konyhatervezés és tanácsadás

2014. október 24. Klein Kinga

Mit kaphatsz itt?

Személyre szóló segítséget nyújtok konyhabútorod tervezésében bármilyen stílusban, méretben, anyagból is szeretnéd. Ötleteket tudok adni a konyhagépek kiválasztásával kapcsolatban is. Megosztom veled ismereteimet arról is: hol, kitől és mit érdemes vásárolni? Mindezeket online vagy személyesen is megtehetjük. Bármilyen kérdésed van a témával kapcsolatban, felteheted nekem. Ha nem tudom választ, utána nézek.

Hogyan történik mindez?

A legkisebb csomag: tanácsadás.
Itt mindent átbeszélünk, ami az időbe belefér, felteheted kérdéseidet. Az alaprajz és az általad adott információk alapján javaslatokat teszek a konyha elrendezésére, stílusára, anyag használatára - attól függően, hogy mire vagy leginkább kíváncsi. Elkészül egy, esetleg több rögtönzött kézi vázlat, amit elvihetsz.
Bármilyen területét érinthetjük a konyhabútornak, de időben korlátozva vagyunk. Persze azt is lehet, hogy ezt a szolgáltatást többször is igénybe veszed az építkezés, felújítás folyamán, mindig arra fókuszálva, ami éppen  a legfontosabb.
Ugyanez a tanácsadás e-mailben: Elküldöd az alaprajzot a fontosabb információkkal, én pedig válaszul küldök alaprajzi vázlatokat, magyarázatokkal.
Középső csomag: konyhatervezés
Ez egy hosszabb folyamat - 1-2 hónap is lehet -, benne van a kézzel rajzolt alaprajz, falnézetek és 1 látványterv egy fontosabb részletről, esetleg hangulati lap is készülhet. Itt tehát nem csak az elrendezésre, hanem a színekre, stílusra is kitérünk. Ebben még nincs benne a végleges kiviteli terv, ami esetlegesen egyeztetést kíván a többi szakterülettel: vízvezeték-, gipszkarton- , villanyszerelő és asztalos.
A Prémium csomag:  már  kiviteli tervekkel készül
Magába foglal mindennemű segítséget egészen a kivitelezésig. Részletesebb terveket, megvalósítási megoldásokat, kiviteli terveket tartalmaz.

Hiszek abban, hogy egy új konyha létrehozása nem kell, hogy bonyolult dolog legyen, inkább egy olyan élményekkel teli folyamat, ahol szárnyalhat a kreativitás. Együtt létrehozhatunk egy szerethető, jól használható, valóban a te személyedre szabott teret. 

 

Bővebb információt és árajánlatot a tanácsadással és a tervezéssel kapcsolatban a konyhabutortrend@gmail.com e-mail címen kaphatsz. 

Keress bátran!

Klein Kinga

lakberendező, konyhaspecialista, blogger

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

http://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr96756953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek