Magazinblog a konyhabútorok világáról és a konyhatervezésről

Konyhatervezés és tanácsadás

2014. október 24. Klein Kinga

Mit kaphatsz itt?

Személyre szóló segítséget nyújtok konyhabútorod tervezésében bármilyen stílusban, méretben, anyagból is szeretnéd. Ötleteket tudok adni a konyhagépek kiválasztásával kapcsolatban is. Megosztom veled ismereteimet arról is: hol, kitől és mit érdemes vásárolni? Mindezeket online vagy személyesen is megtehetjük. Bármilyen kérdésed van a témával kapcsolatban, felteheted nekem. Ha nem tudom választ, utána nézek.

 

Hogyan történik mindez?

ALAP CSOMAG - tanácsadás

Idő: 1-1,5 óra

A megbeszélés során mindent átbeszélünk, ami az időnkbe belefér, felteheted kérdéseidet. A tapasztalatom az, hogy jobb egy kérdéskörre fókuszálni, lehet ez az elemek sorrendje, a stílus kérdése vagy a konyhagépek is, azt viszont teljesen feldolgozni, de ha másképp szeretnéd, arra is van lehetőség. Az alaprajz és az általad adott információk alapján javaslatokat teszek a témában. Elkészül néhány rögtönzött kézi vázlat, amit elvihetsz. Ezen kívül igény szerint küldök a találkozó után egy, maximum két hangulati lapot vagy letisztázott méretezett alaprajzot, jegyzetet, attól függően, hogy mi volt a témánk. Az is lehetséges, hogy ezt a szolgáltatást többször veszed igénybe az építkezés, felújítás folyamán mindig arra koncentrálva, ami éppen a legfontosabb.

Tipp: Készülj fel előre kérdésekkel és mindenképp hozz magaddal méreteket, nem szükséges építészeti alaprajz, jó a saját vázlatod is!

 

EMELT CSOMAG – konyhatervezés

Ez már hosszabb folyamat - 1-2 hónap is lehet, maximum 3 megbeszéléssel. Ebben a csomagban konkrét konyhatervezésről van szó: kapott információk alapján megtervezem a konyhádat. Általában a sorrend a következő: az első találkozó után kapsz egy, vagy két letisztázott, méretezett alaprajzi vázlatot és/vagy hangulati lapot, illetve bármilyen olyan információt, ami segíthet neked a döntésekben. Aztán, amikor rögzítettük az elemek sorrendjét, elkészítem a terv első változatát, amit módosítások után véglegesítünk. Itt tehát nem külön az elrendezésről, vagy a színekről, stílusról beszélünk, hanem együtt az egészről. Méretezett terveket, falnézeteket és látványtervet kapsz, amelyekkel már bátran elmehetsz egy asztaloshoz, vagy konyhastúdióba árajánlatot kérni, de nem tartalmazza a végleges, kiviteli tervet.
 

PRÉMIUM CSOMAG – konyhatervezés+segítség a kivitelezéshez

A Prémium konyhatervezés magában foglal mindent, ami az Emelt csomagban van, ezen felül  konkrét segítséget a kivitelezésig attól függően, mire van leginkább szükséged. Felmérés után adoptálom a tervet a helyszínnek megfelelően. Igény szerint segítek kiválasztani a kivitelezőt is és eldönteni azokat a kérdéseket, amelyek a tervezés illetve a gyártás előkészítés során felmerülnek: konkrét anyag- és színválasztás, nem várt problémák, a terv módosítása a kiválasztott cég sztenderdje szerint stb. Pontosítjuk a terveket a kiválasztott anyagok, megváltozott körülmények szerint. Ebben a csomagban tehát konkrét kiviteli terveket is kapsz, kiállásokkal és részletesen kidolgozott megoldásokkal. A részletes menetrendet a helyzet ismeretében megbeszéljük.

Hiszek abban, hogy egy új konyha létrehozása nem egy bonyolult és idegölő dolog, inkább egy olyan élményekkel teli folyamat, ahol szárnyalhat a kreativitás. Gondos és előrelátó munkával együtt létrehozhatunk egy szerethető, jól használható, valóban a te személyedre szabott teret. 

Bővebb információt és árajánlatot a tanácsadással és a tervezéssel kapcsolatban a konyhabutortrend@gmail.com e-mail címen kaphatsz. Keress bátran!

Jó konyhát mindenkinek!

Klein Kinga

lakberendező, konyhaspecialista, blogger

 

 konyhasziget_hangulati_lap.pngHangulati lap klasszikus, kicsit rusztikus konyhához

A bejegyzés trackback címe:

http://konyhabutortrend.blog.hu/api/trackback/id/tr976756953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentek